Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

200 000ft nm!!! Budapest- Fót. 6 szobás,386nm új építésű családi ház.

77 200 000 Ft 200000 Ft/m2
Feladás dátuma: 2024.07.13 15:34
Tulajdonságok
Hirdetés típus
eladó
Alapterület
386
Szobák száma
Jelleg
családi
Állapot
új építésű
Fűtés
gáz cirkó
Utca, hsz
Völgy
Extrák
erkély, garázs, kert, kocsibeálló, panorámás, terasz, tetotéri
Leírás

200 000ft nm három szintes ház!Budapest-től 5km-re Fóton a hegy lábánál , közel a tájvédelmi területhez,szép környezetben.Háromszintes,cseréptetős,ytong ház, bruttó 386nm,telek 820nm!Új aszfaltozott út mellett, télen is könnyen megközelíthető.Az épület szuterén része beköltözhető állapotban van,teljesen lakható vagy üzlethelyiségnek-vállalkozásnak is használható! A 122 nm szuterén falai 30cm vasbeton +10cm tégla amiben a közművek is el vannak helyezve. Kívülről körbe van felületszivárgó és dréncső rendszerrel rakva 2m mélységben. Kialakítása:nappali,bútorozott részben gépesített konyha,háló,fürdő,2 db külön wc, 30 nm fűtött garázs-szerelőaknával, automata szekcionált  garázskapuval, riasztóval,220v-380v ipari áram is, kombi gáz cirkó kialakítás,2db 130mm rozsdamentes kémény. A felső két szint 2 x 132 nm még csak szerkezetkész, ami tetszés szerint alakítható ,képlékeny. A földszinten található: (nappali-konyha,fürdő-wc,terasz,erkély). Tetőtérben: nappali-konyha (3db  háló,2 erkély,fürdő-wc), ízlés szerint akár külön bejáratú részekké is alakíthatók,bővíthetők, mivel  két szint még képlékeny.A mennyezetek feszített vasbeton gerendázatú rendszerek.A szerkezetkész részeket kb:két lakásfelújítás költségeivel ,már lakhatóvá lehet tenni . Ideális  választás, nagycsaládosoknak,céges-vállalkozásnak,természetkedvelőknek,vadászoknak,stb.. Közel 300 méteres körzetben a buszmegálló, közért, új iskola, tó,erdő,mező, lovardák, stb... Csere is szóba jöhet,Pl: Budapesti,saját tulajdonú per és tehermentes ingatlanra ,házrészre,ikerház,ház,stb...Az ingatlan saját tulajdon,per és tehermentes.(A felesleges kérdések miatt csak KP vevők jelentkezzenek! Alku kizárva mert ez az ár az önköltségi ár alatt van!!!) Startapro_5422745

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
B Attila

Összes hirdetés megtekintése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0