Öt világrész vegetáriánus konyhája 3500ft óbuda
3 500
Ft
Feladás dátuma: 2024.10.02 11:51
Tulajdonságok
Hirdetés típus
kínál
Leírás
Öt világrész vegetáriánus konyhája
Celia Brooks Brown
Glória Kiadó, 2006
borítója picit sérült
ára 3500ft személyes átvétel esetén
posta kizárolag előre fizetés után mpl csomagautomata +1500ft
36 20 949 1288
36 50 104 8272
Az Öt világrész vegetáriánus konyhája című kötetünk 250 recept segítségével nyújt átfogó képet a világ vegetáriánus konyhájáról. A receptek származási helye szerint szerkesztett kötet egyik legfontosabb újítása, hogy csak eredeti formájukban is húsmentesen készített ételek kerültek a kötetbe és nem olyanok, amelyekből kihagyták vagy mással pótolták a húst.
A könyv különös hangsúlyt fektet azoknak a nehézségeknek a leküzdésére, amelyekkel a modern kor szakácsművészei, háziasszonyai nap mint nap szembesülnek: a ritka alapanyagok beszerzése, a speciális felszerelések használata, vagy a hagyományos főzési eljárások mind komoly fejtörést okozhatnak. Ezeknek a problémáknak az áthidalására a szerző egyedülálló műgonddal igazította a recepteket a modern hétköznapok követelményeihez. A ritkábban használt alapanyagok külön részletes bemutatást kapnak. A kötet igazi különlegességét a híres mesterszakácsokkal készített interjúk adják, melyek azokat az apró trükköket tartalmazzák, melyek nélkül egyetlen étel sem lehet tökéletes.
A páratlanul gazdag illusztrációk és a szellemes szöveg mind arra szolgálnak, hogy a már Nyugat-Európában klasszikussá vált kötet a modern kulinária iránt érdeklődő magyar olvasók számára is megkerülhetetlen forrása legyen a világ vegetáriánus konyhájának megismerésében Startapro_1692797287
Szabálytalan hirdetés?
Celia Brooks Brown
Glória Kiadó, 2006
borítója picit sérült
ára 3500ft személyes átvétel esetén
posta kizárolag előre fizetés után mpl csomagautomata +1500ft
36 20 949 1288
36 50 104 8272
Az Öt világrész vegetáriánus konyhája című kötetünk 250 recept segítségével nyújt átfogó képet a világ vegetáriánus konyhájáról. A receptek származási helye szerint szerkesztett kötet egyik legfontosabb újítása, hogy csak eredeti formájukban is húsmentesen készített ételek kerültek a kötetbe és nem olyanok, amelyekből kihagyták vagy mással pótolták a húst.
A könyv különös hangsúlyt fektet azoknak a nehézségeknek a leküzdésére, amelyekkel a modern kor szakácsművészei, háziasszonyai nap mint nap szembesülnek: a ritka alapanyagok beszerzése, a speciális felszerelések használata, vagy a hagyományos főzési eljárások mind komoly fejtörést okozhatnak. Ezeknek a problémáknak az áthidalására a szerző egyedülálló műgonddal igazította a recepteket a modern hétköznapok követelményeihez. A ritkábban használt alapanyagok külön részletes bemutatást kapnak. A kötet igazi különlegességét a híres mesterszakácsokkal készített interjúk adják, melyek azokat az apró trükköket tartalmazzák, melyek nélkül egyetlen étel sem lehet tökéletes.
A páratlanul gazdag illusztrációk és a szellemes szöveg mind arra szolgálnak, hogy a már Nyugat-Európában klasszikussá vált kötet a modern kulinária iránt érdeklődő magyar olvasók számára is megkerülhetetlen forrása legyen a világ vegetáriánus konyhájának megismerésében Startapro_1692797287
Ajánlat küldése
Hirdetések, melyek érdekelhetnek
A hirdetővel való kapcsolatfelvételhez lépj be startapró.hu fiókodba vagy regisztrálj gyorsan most!