Hogyan lehetsz boldog, egeszseges, fejleszto, sporolos, alkoto,masnak celszerut ajanlo es praktikus?
3 000
Ft
Feladás dátuma: 2024.12.21 15:24
Tulajdonságok
Hirdetés típus
kínál
Leírás
Szeretnek bocsanatot kerni, mert ekezet nelkul irok, de aki ratalalt a hirdetesemre, es mar a cime is felkelzette a kivancsisagat, az az olvaso eleg okos es intelligens, ahhoz hogy ekezetek nelkul is tudja ertelmezni a szavaimat.
Hogy hogyan lehet egeszseges, turelmet igenylo, oromet okozo, olcso es szorakoztato modon,s korulmenyek kozott letrehozni valami finomat a vilag barmilyen tajan?
2 lehetoseg van, az egyiket mar meglevo fott etel segitsegevel, a masikat csak hideg ennivalok altal.
Az elv kozos, egy vagy tobb keszetelt, vagy fozesi alapanyagot kell osszekavarni, mindenbol csak keveset kell felhasznalni, a mennyisege attol fugg, hogy hany napra keszitene, vagyis hanyszor szeretne enni belole, es a masik tenyezo pedig az hogy hany szemely enne belole.
Az egyik fott etel segitsegevel keszul, ami lehet a hutojeben talalhato,s mar megunt, vagy csak a kivancsisag kedveert el lehet venni belole, hogy elkeszitse amit javasolok.Viszont ugyanilyen jo az is ha konzervetelt vagy hozzavalokat hasznal, minel tobbfajtat, megmaradtat, vagy frisset hasznal.E szavakat a konnyebb erthetoseg miatt gyakorlatiasan is megfogalmazom: szekelykaposzta, paradicsomos husgombocok, lencsefozelek hussal, rakott kaposzta, es barmi mas orszagbol, vilagreszbol, kontinensbol van, vagy megszokott fott etelt, csaladi, esetleg
evszaktol fuggo etelt vagy alapanyagokat lehet felhasznalni.Amire gondoltam meg a konzervekkel kapcsolatban, zoldsegek is talalhatok a boltokban, kinek mi tetszik,vagy akinek kesziti mi tetszik, ki mit szeret, mert ez az elkeszitesi modszer lenyege a sokszinuseg.A barmilyen alapanyag nem kell legyen feltetlenul friss, a fott etel peldaul, vagy a fagyasztobol kivett fott etel, vagy mirelit kaja is megfelo.Lehet fozelek, leves, deszert, szabaly nincs, az alkotas,a kiprobalas,a semmit se kidobni, ujrahasznositani, vagy egy meglevo megunt etelbol hogyan lehet izgatottan egy valami szepet varazsolni.Ez az elve az altalam kitalalt etelkeszitesnek,es az elvezet amit kozben lehet erezni, hogy vajon milyen lesz, milyen osszeallitasu es izu, formaju, es hogy mennyire fog tetszeni a megkinalt vendegeknek, meg persze onnek is. Ennyi szo most a meglevo etelekrol esett, es most az egyediseg, az egyeniseg es az eredetiseg elvet felhasznalva, kielve, ajanlom a sajat, mar 2 eve hasznalt modszert, konkretan zoldsegeket, gyumolcsoket kell, vagy lehet hasznalni. Nem kotelezo a tovabbiakat beepiteni az uj, ismeretlen atirt etelhez.Ha itt on leall a kovetkezo lepesekkel, az se baj, viszont annyi a siker titka, hogy aki enni fogja, az szabadon tudjon izesiteni, barmit beletehessen, kozben kostolgathassa, mig nem eri el a szamara kellemes es gyonyor izet. Nem szamit, hogy a kovetkezo lepest hogyan alkalmazza, ez mar az on elveitol, anyagiaktol es a vasarlasi lehetosegetol fugg. Hogy mit akarok ezzel mondani az az, hogy amit az eddig elkeszitett etelbe tesz,az lehet barmilyen erettsegi allapotban,kinek hogy tetszik, mennyi penze van minosegit vasarolni, vagy csak az otthon talalhato zoldseget,gyumolcsot es magvakat, meg por formaban letezo novenyt,fuszernovenyeket, suritett paradicsomot, bazsalikomos suritmenyt, petrezselyemlevelet es a szarat, burgonyat,ceklat, nagyon vagy tulerett gyumolcsot,zoldseget, peldaul megfonyadt, pirossa erett paprikat,diot,zold almabol sargava valt almat,megbarnult banant, karfiol olyan reszet,amit nem szokas felhasznalni, de a mi etelunkbe beleteheto, torzsra,a fold feletti minden reszere gondolok, a torzsrol levagja a kulso reszt, amibol jonnek ki a levelek.Ezeket jol megmosa, megszaritja, ha surgos hajszaritoval is meg teheti, lehet meg foldi mogyorot, nugatot, mazsolat, kokuszt barmilyen formaban,vagy barmilyen tropusi,barmelyik orszagbol szarmazo novenyt, magvakat,szezammagot,ecetfelet egy keveset,vagy mas izesitesre hasznalhato keszitmenyt, es leveket,gyumolcsleveket,citromlet, de a husa, a heja miniaturre feldarabolva lehet hasznalni.A felhasznalasukat pedig darabolt formaban lenne beleteve a mar varakozo hideg, szobahomersekletu, vagy meleg etelhez, amirol mar irtam. A darabolas egyeni lehet,ki hogy szereti, meg kinek mennyire jo a foga. En sajat megfontolasbol, hogy ne erezzem egyik ossztevonek se az izet, nagyon kicsire, miniaturre darabolom, e munkafolyamat kozben lehet tevet nezni, radiot hallgatni, kihangositott telefonon beszelgetni, elmelkedni, tervezgetni, stb. Ezt azert irom, mert ez munkaterapia is lehet, ami megnyugtat, ellazit, felszabadit, es elore visz, mert mas szemellyel ha kozben beszelunk, lazan, nyugodtan, osztonosen darabolva, akkor halad az eletunk,s dolgozunk,es a tudatunkat pedig barmire felhasznalhatjuk.Amit meg nem emlitettem, az lehet fustolt kolbasz, lecsokolbasz, virsli, csirkehus, vagy mas barhogyan elkeszitet,otthon eppen talalhato vagy vasarolt husfele, fott tojas, ha valaki nem vegetarianus, nincs szabaly,az iz ugyis a vegen tetszes szerint szabalyozhato.
A masodik lehetoseg pedig az,hogy a mar emlitett novenyeket szallonnaval,barmivel enni.Koszi a figyelmet! Startapro_1665353357
Szabálytalan hirdetés?
Hogy hogyan lehet egeszseges, turelmet igenylo, oromet okozo, olcso es szorakoztato modon,s korulmenyek kozott letrehozni valami finomat a vilag barmilyen tajan?
2 lehetoseg van, az egyiket mar meglevo fott etel segitsegevel, a masikat csak hideg ennivalok altal.
Az elv kozos, egy vagy tobb keszetelt, vagy fozesi alapanyagot kell osszekavarni, mindenbol csak keveset kell felhasznalni, a mennyisege attol fugg, hogy hany napra keszitene, vagyis hanyszor szeretne enni belole, es a masik tenyezo pedig az hogy hany szemely enne belole.
Az egyik fott etel segitsegevel keszul, ami lehet a hutojeben talalhato,s mar megunt, vagy csak a kivancsisag kedveert el lehet venni belole, hogy elkeszitse amit javasolok.Viszont ugyanilyen jo az is ha konzervetelt vagy hozzavalokat hasznal, minel tobbfajtat, megmaradtat, vagy frisset hasznal.E szavakat a konnyebb erthetoseg miatt gyakorlatiasan is megfogalmazom: szekelykaposzta, paradicsomos husgombocok, lencsefozelek hussal, rakott kaposzta, es barmi mas orszagbol, vilagreszbol, kontinensbol van, vagy megszokott fott etelt, csaladi, esetleg
evszaktol fuggo etelt vagy alapanyagokat lehet felhasznalni.Amire gondoltam meg a konzervekkel kapcsolatban, zoldsegek is talalhatok a boltokban, kinek mi tetszik,vagy akinek kesziti mi tetszik, ki mit szeret, mert ez az elkeszitesi modszer lenyege a sokszinuseg.A barmilyen alapanyag nem kell legyen feltetlenul friss, a fott etel peldaul, vagy a fagyasztobol kivett fott etel, vagy mirelit kaja is megfelo.Lehet fozelek, leves, deszert, szabaly nincs, az alkotas,a kiprobalas,a semmit se kidobni, ujrahasznositani, vagy egy meglevo megunt etelbol hogyan lehet izgatottan egy valami szepet varazsolni.Ez az elve az altalam kitalalt etelkeszitesnek,es az elvezet amit kozben lehet erezni, hogy vajon milyen lesz, milyen osszeallitasu es izu, formaju, es hogy mennyire fog tetszeni a megkinalt vendegeknek, meg persze onnek is. Ennyi szo most a meglevo etelekrol esett, es most az egyediseg, az egyeniseg es az eredetiseg elvet felhasznalva, kielve, ajanlom a sajat, mar 2 eve hasznalt modszert, konkretan zoldsegeket, gyumolcsoket kell, vagy lehet hasznalni. Nem kotelezo a tovabbiakat beepiteni az uj, ismeretlen atirt etelhez.Ha itt on leall a kovetkezo lepesekkel, az se baj, viszont annyi a siker titka, hogy aki enni fogja, az szabadon tudjon izesiteni, barmit beletehessen, kozben kostolgathassa, mig nem eri el a szamara kellemes es gyonyor izet. Nem szamit, hogy a kovetkezo lepest hogyan alkalmazza, ez mar az on elveitol, anyagiaktol es a vasarlasi lehetosegetol fugg. Hogy mit akarok ezzel mondani az az, hogy amit az eddig elkeszitett etelbe tesz,az lehet barmilyen erettsegi allapotban,kinek hogy tetszik, mennyi penze van minosegit vasarolni, vagy csak az otthon talalhato zoldseget,gyumolcsot es magvakat, meg por formaban letezo novenyt,fuszernovenyeket, suritett paradicsomot, bazsalikomos suritmenyt, petrezselyemlevelet es a szarat, burgonyat,ceklat, nagyon vagy tulerett gyumolcsot,zoldseget, peldaul megfonyadt, pirossa erett paprikat,diot,zold almabol sargava valt almat,megbarnult banant, karfiol olyan reszet,amit nem szokas felhasznalni, de a mi etelunkbe beleteheto, torzsra,a fold feletti minden reszere gondolok, a torzsrol levagja a kulso reszt, amibol jonnek ki a levelek.Ezeket jol megmosa, megszaritja, ha surgos hajszaritoval is meg teheti, lehet meg foldi mogyorot, nugatot, mazsolat, kokuszt barmilyen formaban,vagy barmilyen tropusi,barmelyik orszagbol szarmazo novenyt, magvakat,szezammagot,ecetfelet egy keveset,vagy mas izesitesre hasznalhato keszitmenyt, es leveket,gyumolcsleveket,citromlet, de a husa, a heja miniaturre feldarabolva lehet hasznalni.A felhasznalasukat pedig darabolt formaban lenne beleteve a mar varakozo hideg, szobahomersekletu, vagy meleg etelhez, amirol mar irtam. A darabolas egyeni lehet,ki hogy szereti, meg kinek mennyire jo a foga. En sajat megfontolasbol, hogy ne erezzem egyik ossztevonek se az izet, nagyon kicsire, miniaturre darabolom, e munkafolyamat kozben lehet tevet nezni, radiot hallgatni, kihangositott telefonon beszelgetni, elmelkedni, tervezgetni, stb. Ezt azert irom, mert ez munkaterapia is lehet, ami megnyugtat, ellazit, felszabadit, es elore visz, mert mas szemellyel ha kozben beszelunk, lazan, nyugodtan, osztonosen darabolva, akkor halad az eletunk,s dolgozunk,es a tudatunkat pedig barmire felhasznalhatjuk.Amit meg nem emlitettem, az lehet fustolt kolbasz, lecsokolbasz, virsli, csirkehus, vagy mas barhogyan elkeszitet,otthon eppen talalhato vagy vasarolt husfele, fott tojas, ha valaki nem vegetarianus, nincs szabaly,az iz ugyis a vegen tetszes szerint szabalyozhato.
A masodik lehetoseg pedig az,hogy a mar emlitett novenyeket szallonnaval,barmivel enni.Koszi a figyelmet! Startapro_1665353357
Ajánlat küldése
Hirdetések, melyek érdekelhetnek
A hirdetővel való kapcsolatfelvételhez lépj be startapró.hu fiókodba vagy regisztrálj gyorsan most!